013-5810222

Muurling, Drs. M.C. (Menno)

image

e-mail: m.muurling@smvh.nl
mobiel: 06-29056160
BIG nr: 19054181501
telefoon nr. Praktijk: 013-5810222

Aandachtsgebieden

Opzetten en uitbouwen van preventie -en verzuim management, ARBO wetgeving en inzet door werkgevers als arts-gemachtigde bij UWV bezwaarprocedures.

Menno Muurling is breed inzetbaar en heeft ook een brede interesse binnen de bedrijfsgeneeskunde. Ruim 2/3 van zijn tijd houdt hij zich bezig met verzuimbegeleiding en re-integratie. Dit is altijd maatwerk. Ieder mens en ook iedere organisatie is anders en reageert ook anders op ziekte/arbeidsongeschiktheid. Door dit goed en met gedrevenheid te doen bereik je niet alleen een verlaging van het verzuimpercentage, maar ook een verbetering van de arbeidsomstandigheden/arbeidssatisfactie. In typeringen door opdrachtgevers komen de volgende eigenschappen vaak terug: eerlijk, oog hebbende voor het geheel, betrouwbaar en professioneel. 

Menno Muurling is samen met zijn collega Ron Verhoeven door de RGS (Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten) geregistreerd opleider voor arts-assistenten in opleiding tot bedrijfsarts.

Branches

Gemeenten, zware metaal, financiƫle instellingen, MKB.

Achtergrond

Geboren: 1968
Opleiding: geneeskunde in Leiden, afgestudeerd in 1997. Geregistreerd als bedrijfsarts in 2005. Voordat Menno als bedrijfsarts ging werken heeft hij 4 jaar in ziekenhuizen in binnen- en buitenland gewerkt. Sinds >10 jaar werkt hij als bedrijfsarts binnen de maatschap SMvH bedrijfsartsen. Menno streeft altijd naar een hoge mate van dienstverlening, als dokter en als adviseur aan organisaties.