013-5810222

Praktijk 's-Hertogenbosch Brabant

Routebeschrijving SMvH 's-Hertogenbosch Brabant

Hoe kunt u de praktijk van SMvH bedrijfsartsen in ’s-Hertogenbosch bereiken?

Adres:
Bruistensingel 200
5232 AD ’s-Hertogenbosch
Telefoon 013-5810222


De praktijk bevindt zich op het “kantorencomplex Soetelieve Noord” aan de Bruistensingel 200 (gebouw 200-298) te 's-Hertogenbosch. U dient zich te melden bij de receptioniste. De receptioniste zal u de wachtruimte wijzen, of u volgt de borden met “Savelsberg Muurling & van Heijst, bedrijfsartsen” erop. Indien u eerder op het spreekuur bij uw bedrijfsarts op de Bruistensingel 204 bent geweest kunt u direct doorlopen naar de wachtruimte (gebouw 2 met nr 200-298 erop).

Met openbaar vervoer

Vanaf centraal station ‘s-Hertogenbosch is de praktijk aan de Bruistensingel met lijn 62 (richting Rompert) te bereiken. Vanaf de halte aan de 1e Reitschedreef 4 minuten lopen. (kantorencomplex “Soetelieve”)

Met de auto

Vanaf de richting Amsterdam-Utrecht (A2):
Ter hoogte van ’s-Hertogenbosch neemt u afslag Eindhoven-Maastricht (A2), daarbij houdt u rechts aan, afslag (20) “Rosmalen – de Herven”. Bij de rotonde rechtsaf en bij de verkeerslichten rechtdoor, het kantorencomplex “Soetelieve” op. Hier gaat u rechts en vervolgens linksaf, de praktijk bevindt zich in het gebouw met nummer 200-298 erop.

Vanaf richting de richting Waalwijk-Vlijmen (A59):
Ter hoogte van ’s-Hertogenbosch neemt u de afslag (20) “Rosmalen – de Herven”.
Bij de rotonde rechtsaf en bij de verkeerslichten rechtdoor, het kantorencomplex “Soetelieve” op. Hier gaat u rechts en vervolgens linksaf, de praktijk bevindt zich in het gebouw met nummer 200-298 erop.

Vanaf de richting Eindhoven (A2):
Ter hoogte van ’s-Hertogenbosch neemt u de afslag (20) “Rosmalen – de Herven”.
Op het eind van de afslag bij de verkeerslichten linksaf, en bij de eerstvolgende verkeerslichten rechts het kantorencomplex “Soetelieve” op.
Hier gaat u rechts en vervolgens linksaf, de praktijk bevindt zich in het gebouw met nummer 200-298 erop.