013-5810222

Timp, Drs. J.C.F.A. (Joost)

image

e-mail: j.timp@smvh.nl
mobiel: 06-53351440
BIG nr: 59024302701
telefoon nr. Praktijk: 013-5810222

Achtergrond

Na zijn artsexamen aan de Universiteit in Nijmegen, in 1986, heeft Joost  in meerdere ziekenhuizen als arts-assistent gynaecologie/verloskunde gewerkt. Aansluitend (1988) is hij  bij het UWV in dienst getreden als verzekeringsarts en heeft vandaar uit aan de wieg gestaan van de oprichting van een landelijke Arbo-dienst. Sinds 10 jaar werkt hij als bedrijfsarts binnen de maatschap SMvH. Uiteraard is hij geregistreerd bedrijfsarts. Zijn belangstelling gaat uit naar additieve geneeskundige therapieën waarbij zijn visie westers en natuurwetenschappelijk kritisch blijft.

Aandachtsgebieden

- Advisering over gezondheidsmanagement aan grote c.q. complexe organisaties.
- Advisering over PAGO-PMO / Preventieve gezondheidszorg.
- Gedragsveranderingen bij zowel werkgever als werknemer om aan 'eigen regie'  invulling te geven met als uitgangspunt wat wel kan in geval van ziekte en dreigend verzuim.
-Duurzame inzetbaarheid omdat dit een groot probleem voor de nabije toekomst vormt.

Kenmerken

Joost is zeer klantgericht en geeft zijn klanten, werkgever én werknemer, een goed en bruikbaar advies. Hij is creatief bij het vinden van een oplossing. Hij motiveert bedrijven en medewerkers tot het maken van keuzes. Een oplossing moet er komen links-  of rechtsom en daarmee levert hij maatwerk bij al zijn klanten. Hij noemt zichzelf wel eens vierkant maar wil vooral duidelijk in zijn werk zijn. Humor is hem niet vreemd en hij kan intens van het leven genieten. Hij is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Branches

Joost Timp heeft een brede ervaring in de bedrijfsgezondheidszorg. In het laatste decennium heeft hij zich ontwikkeld als specialist in de gezondheidszorg (Zorg- en verpleeghuizen , GGZ) maar ook in andere branches heeft hij praktische ervaring.