013-5810222

Van Gestel, Msc. F.J. (Fleur)

image

e-mail: f.vangestel@smvh.nl
mobiel: 06-48049876
BIG nr: 59930818101

Opleiding

Maart 2022: Artsexamen Erasmus Universiteit Rotterdam.
September 2022: start met specialisatie tot bedrijfsarts

Achtergrond

Al tijdens haar opleiding tot arts was Fleur geïnteresseerd in de bedrijfsgeneeskunde vanwege de brede kijk op gezondheid. Binnen de bedrijfsgeneeskunde is er in vergelijking met de andere medische specialismen, vaak veel meer tijd en aandacht voor de mens in zijn geheel. Dit spreekt haar erg aan.

Direct na het behalen van haar artsexamen in maart 2022 heeft ze ervoor gekozen om bij SMvH bedrijfsartsen aan de slag te gaan als arts-assistent bedrijfsgeneeskunde. Zij begeleidt werknemers in hun herstel en terugkeer naar werk. Tevens voert Fleur medische keuringen, periodiek medisch onderzoek en andere medische verrichtingen uit. Ze werkt hierbij altijd onder directe supervisie van de opleiders/bedrijfsartsen. 

Kenmerken

Fleur vindt het in haar werk niet alleen belangrijk om vooruit te kijken, maar ook te kijken naar mogelijkheden van wat nog wel kan. Iedere situatie is ook anders en vergt daarmee maatwerk. Fleur vindt het belangrijk om mensen te motiveren zelf ook mee te denken in mogelijkheden. Ze is een empathisch persoon die ook een kritische spiegel durft voor te houden. Fleur houdt van sport, met name Hockey en weet dat bewegen om meerdere redenen goed voor een mens is. Dit draagt ze dan ook graag uit naar haar pati├źnten.