013-5810222

Verhoeven, Drs. R.J.J. (Ron)

image

e-mail: r.verhoeven@smvh.nl
mobiel: 06-54218108
BIG nr: 39040868001
telefoon nr. Praktijk: 013-5810222

Achtergrond

Ron is geboren en getogen in Tilburg in 1965. Hij is vader van 3 kinderen. Na het artsexamen te hebben afgelegd in Nijmegen heeft Ron in meerdere ziekenhuizen gewerkt als arts-assistent.  Ondermeer op de afdelingen Orthopedie en op de Intensive Care. Tijdens de opleiding tot anesthesioloog in Leuven bleek zijn belangstelling meer uit te gaan naar een generalistisch werkgebied en maakte hij de overstap naar de bedrijfsgeneeskunde. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar het aloude motto: “Mens sana in corpere sano”: “Een gezonde geest in een gezond lichaam”. Hij vertaalt dit naar de spreekkamer door informatie en inzichten over de mate waarin de mens invloed heeft op zijn eigen mentale en lichamelijke gezondheid te delen.

Aandachtgebieden

Advisering over gezondheidsmanagement en leefstijl aan individuele medewerkers en organisaties. Ron is samen met zijn collega Menno Muurling opleider voor arts-assistenten in opleiding tot bedrijfsarts.

Kenmerken

Klanten en medewerkers benoemen de adviesstijl van Ron vaak als: betrokken, duidelijk en direct, soms wat ongeduldig als het maken van keuzes wordt uitgesteld. Ron vindt dienstverlening en “er zijn” voor werkgevers en  patiënten/werknemers erg belangrijk. 

Branches

Ron werkt inmiddels ruim 15 jaar  als bedrijfsarts en heeft een brede ervaring opgedaan in grote zorg- en onderwijs instellingen, maar ook in diverse andere branches zoals de retailhandel/MKB.